Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hjemmelavet Surkål / Saurkraut

Hjemmelavet Surkål / Saurkraut, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

BuffeterRet : Buffeter - Julebuffet

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Højtid: Jul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
250 g.ukrydret svinefedt
1.5-2 hvidkål
1.5 l.eddike
750 g.sukker
750 g.farin
 


Opskrift:

Fedtet smeltes og den snittede hvilkål brunes heri. Edikken tilsættes og kålen småkoger i 5-7 timer. Gryden tages væk fra kogepladen, og når det er holdt op med at koge drysses sukker og farin over og låget lægges på. Står til næste dag, hvor det bringes i kog. Kålen opbevares koldt - og del del der skal bruges dagligt varmes op igen.


Kålen serveres varm med saltet stribet flæsk, medister, saltede ål, ja der er endda nogle der foretrækker denne surkål til julemiddagen i stedet for rødkål.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 17546 gange,
og udskrevet 309 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2010-12-20 23:26:16
Forhåbentlig er der ingen mennesker i retten. John.


c.larsen  -  2009-12-16 00:47:05
og hvor mange mennesker er der så i den ret???


Muhammed  -  2008-05-05 10:10:31
Det kunne godt tage mindre tid at lave maden.