Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Spanskrør fra Tivoli

Spanskrør fra Tivoli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

BuffeterRet : Buffeter - Diverse buffetretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Brian Allerslev

Indsendt :





Ingredienser:
2.25 kopvand
0.5 tsk.salt
4 spsk.smør
2 tsk.vanille
1 spsk.sukker
2 kophvedemel
3 æg
 


Opskrift:

Kom vand i en gryde og kog det op , tilsæt så smør og vendt tl det er smæltet i vandet , kom så salt , sukker, vanilie sukker i og vendt til det lige har brugst op , tilsæt så derefter mel og rør det hele sammen til en stor bolle, pas på det ikke brænder på :) , kom bollen i en skål og lad den køle i 20 min ca. tilsæt så æg og pisk det hele sammen (brug elpisker).

Tips:

de skal kodes til de er gyldne ca. 6 - 8 min alt efter hvor varm din friture er måske lidt mere. Man kan også lave dem når dejen er kold jeg har selv prøvet det. De kan serveres til is med sukker flormelis chokolade sovs og friske frugt. Rigtigt god fornøjelse




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (42 stemmer)

Opskriften er vist 35261 gange,
og udskrevet 626 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

gitte  -  2014-07-23 14:53:26
Hold da op en masse stavefejl!


anders  -  2013-02-26 15:32:02
hvor meget er 2,1/4 kop vand i dl mål


philip  -  2012-04-16 08:24:36
Der skrives intet om, hvad man skal foretage sig efter at ingredienserne er rørt sammen. Er det et brød? Er det boller? Koges i olie? Bages Eller hvad?


Julie  -  2012-02-25 11:13:02
Kan dejen komme i fryseren?


  -  2011-06-05 16:14:38
Fin og simpel opskrift- tak for det.. Men vil klart anbefale at man fordobler vanilje og sukkeret.. De havde ikke særlig meget "tivoli" smag, men lavede dem så derefter med mere sukker og vanilje og så blev de fantastiske!


  -  2009-01-25 13:45:25
Man skal bruge en sprøjtepose i stof med en stjernetyld, så får du helt klart det bedste resultat.


Bjarne K.  -  2008-11-19 01:26:07
Til Lone og andre. Kom dejen i en almindelig sprøjtepose og lav stænger på ca.15 cm.De bukker sig sammen under kogningen.


Bjarne K.  -  2008-11-18 15:42:25
Normalt bruger man en almindelig sprøjtepose og laver stængerne ca.15 cm.lange, og tages op af olien med en hulske.


Misse  -  2008-05-12 15:22:24
De kaldes Churros og stammer fra sydamerika, hvor de, når de skal bruges til festlige lejligheder, er fyldte med chokolade De kan formes med den gammeldags bolle sprøjte.


blondie  -  2008-04-05 18:16:15
hvor mange bliver der ca. ud af denne opskrift??


Lone  -  2007-12-26 16:58:04
Det kunne faktisk være meget rart hvis du skriver hvordan "rørerne" skal formes...