lille bæger cremefraiche1 lille bæger cremefraiche
salt salt
peber peber
frisk timian frisk timian
Opskrift:
Skyl rødløgene og dup dem tørre. Skær lidt af rodskiven af og lave et kryds i toppen. Stil dem i ildfast fad spray med lidt olie og bag dem i ovn ved 225 * i ½ time. Server med en skefuld cremefraiche og pynt med hakket timianblade.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.6
(6 stemmer)
Opskriften er vist 22853 gange, og udskrevet 487 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider