ODENSE Ren Rå Marcipan150 g. ODENSE Ren Rå Marcipan
1
spsk.
rørsukker1 spsk. rørsukker
Revet appelsinskal fra ½ økologisk appelsin Revet appelsinskal fra ½ økologisk appelsin
500
g.
jordbær500 g. jordbær
1
lille mangofrugt1 lille mangofrugt
250
g.
melon i tern (helst honning melon)250 g. melon i tern (helst honning melon)
0.25
dl.
cointreau eller anden appelsinlikør0.25 dl. cointreau eller anden appelsinlikør
1
bdt.
frisk mynte1 bdt. frisk mynte
Opskrift:
Skær marcinpanen i tern og vend dem i rørsukker blandet med revet appelsinskal. Læg marcinpancroutonerne på en bageplade men bagepapir og bag dem ved 225 grader i ca. 8 minutter til de er gyldne.
Halver jordbærrene. Skræl mangofrugten og skær kødet fri fra stenen. Skær mangofrugten i tern og bland dem med jordbær og melon. Hæld cointreau og appelsinsaft over frugten og lad den trække lidt.
Drys med frisk mynte og marcipancroutoner og server straks.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9549 gange, og udskrevet 123 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider