Jordbærsalat med marcipancroutoner

Jordbærsalat med marcipancroutoner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Diverse Grød

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sandra

Indsendt :

Ingredienser:
150 g.ODENSE Ren Rå Marcipan
1 spsk.rørsukker
 Revet appelsinskal fra ½ økologisk appelsin
500 g.jordbær
1 lille mangofrugt
250 g.melon i tern (helst honning melon)
0.25 dl.cointreau eller anden appelsinlikør
1 bdt.frisk mynte
 
Opskrift:
Skær marcinpanen i tern og vend dem i rørsukker blandet med revet appelsinskal. Læg marcinpancroutonerne på en bageplade men bagepapir og bag dem ved 225 grader i ca. 8 minutter til de er gyldne.

Halver jordbærrene. Skræl mangofrugten og skær kødet fri fra stenen. Skær mangofrugten i tern og bland dem med jordbær og melon. Hæld cointreau og appelsinsaft over frugten og lad den trække lidt.
Drys med frisk mynte og marcipancroutoner og server straks.


karakterer:
Opskriften er vist 9859 gange,
og udskrevet 123 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu