Dansk æblekage (glutenfri)
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red: |
|
|
Æblemos:
De skyllede, skrællede æbler deles i både. Kernehus, blomst og stilk fjernes. Æblerne skæres i småstykker og koges med lidt vand under låg. Mosen sødes og smages til med vaniljesukker. Æblemosen afkøles. Æblekagerasp: Margarinen smeltes på panden. Rasp og sukker blandes og ristes i fedtstoffet under stadig omrøring. Den afkølede æblemos lægges lagvis med æblekagerasp og makroner i en skål. Nederst og øverst lægges rasp. Desserten dækkes med letsødet flødeskum, smagt til med vaniljesukker og pyntes med gelé. |
|
Opskriften er vist 17278 gange,
og udskrevet 261 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer - 2016-10-16 12:31:18 Hvorfor dog bruge magarine når man kan bruge smør? Det er jo hverken sundere eller smager bedre. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne