Dansk æblekage (glutenfri)

Dansk æblekage (glutenfri), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
 Æblemos:
750 g.æbler
175 g.sukker
0.5 tsk.vaniljesukker
 
 Æblekagerasp:
50 g.margarine
100 g.glutenfri rasp
50 g.sukker
 
 glutenfrie makroner
 
2 dl.piskefløde
1 tsk.sukker
0.5 tsk.vaniljesukker
 ribsgele
 
Opskrift:
Æblemos:
De skyllede, skrællede æbler deles i både. Kernehus, blomst og stilk fjernes. Æblerne skæres i småstykker og koges med lidt vand under låg. Mosen sødes og smages til med vaniljesukker. Æblemosen afkøles.

Æblekagerasp:
Margarinen smeltes på panden. Rasp og sukker blandes og ristes i fedtstoffet under stadig omrøring.


Den afkølede æblemos lægges lagvis med æblekagerasp og makroner i en skål. Nederst og øverst lægges rasp.

Desserten dækkes med letsødet flødeskum, smagt til med vaniljesukker og pyntes med gelé.


karakterer:
Opskriften er vist 17278 gange,
og udskrevet 261 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2016-10-16 12:31:18
Hvorfor dog bruge magarine når man kan bruge smør? Det er jo hverken sundere eller smager bedre.