Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Krebsehalesuppe

Krebsehalesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Diverse Skaldyr - Krebs

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jette

Indsendt :




Ingredienser:
2 gulerødder
2 porrer
1 l.vand
 fiskebouillon
2.5 dl.creme fraiche
1 lille dåse rejeost eller anden smelteost
 krebsehaler
 


Opskrift:

Grøntsager snittes fint og svitses i lidt olie/margarine. Koges møre i vandet tilsat fiskebouillon.
Cremefraiche og smelteost tilsættes og suppen koger op. Krebsehaler tilsættes. Herefter må suppen ikke koge.
Serveres med flüte

Tips:

En rigtig lækker suppe. Krebsehaler efter smag. Kan evt. erstattes af rejer.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (7 stemmer)

Opskriften er vist 17000 gange,
og udskrevet 290 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

dorrit  -  2014-02-03 17:57:30
Fik denne suppe første gang i Sverige for ca 20 år siden. Jeg ved at den kom fra et ugeblad.


joeson  -  2008-08-10 00:07:50
Suppen bliver endnu bedre hvis den koges på rester af skaller fra "krafter", krebs..... Gir en meget mere fyldig suppe.