Hoisin kyllingefrikadeller med råkostsalat og ris
Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling Indsendt af : mariakbs Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start med at sætte ris over. Risene bliver især vellykket i en riskoger.
Rør kødet sejt med saltet. Derefter tilsæt bladselleri fintrevet. Krydder med peber. Form små boller af farsen og sæt på en bageplade i en forvarmet ovn ved 190 grader C. alm. ovn. Steg i ca. 15 min eller til de er gyldenbrune. Riv gulerødderne og tilsæt rosiner, æbler i tern sammen med saften fra appelsiner og sukker. Når bollerne er færdig vendes de i Hoisin saucen og anrettes på et fad. Afslutningsvis drysses med hakket forårsløg. Serveres med råkostsalaten og de løse ris. Tips: Denne ret er meget fedtfattig og smager tilmed rigtigt dejligt. Du kan sætte lidt ekstra hoisin sauce på bordet til dip. |
|
Opskriften er vist 44668 gange,
og udskrevet 644 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-08-30 13:50:23 Super lækre kyllinge deller... Jeg tilsætter dog noget mere hoisin sauce og flere forårsløg |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne