Hoisin kyllingefrikadeller med råkostsalat og ris

Hoisin kyllingefrikadeller med råkostsalat og ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : mariakbs

Indsendt :      Red :
Hoisin kyllingefrikadeller med råkostsalat og ris, billede 4 Hoisin kyllingefrikadeller med råkostsalat og ris, billede 1 Hoisin kyllingefrikadeller med råkostsalat og ris, billede 2 Hoisin kyllingefrikadeller med råkostsalat og ris, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Hoisin kyllingefrikadeller:
600 g.hakket kyllingekød
1 stilkbladselleri
2 spsk.Hoisin sauce(kan købes færdigt i supermarkedet)
1 forårsløg
2.5 tsk.groft salt
 peber
 
 Råkostsalat:
6 reven gulerødder
 to håndfulde rosiner
1 modent æble skåret i tern
1-2 appelsiner saft herfra
1 spsk.sukker
 
 Jasminris eller basmatiris efter behag.
 
Opskrift:
Start med at sætte ris over. Risene bliver især vellykket i en riskoger.

Rør kødet sejt med saltet. Derefter tilsæt bladselleri fintrevet. Krydder med peber. Form små boller af farsen og sæt på en bageplade i en forvarmet ovn ved 190 grader C. alm. ovn. Steg i ca. 15 min eller til de er gyldenbrune.

Riv gulerødderne og tilsæt rosiner, æbler i tern sammen med saften fra appelsiner og sukker.

Når bollerne er færdig vendes de i Hoisin saucen og anrettes på et fad. Afslutningsvis drysses med hakket forårsløg.

Serveres med råkostsalaten og de løse ris.


Tips:

Denne ret er meget fedtfattig og smager tilmed rigtigt dejligt. Du kan sætte lidt ekstra hoisin sauce på bordet til dip.





karakterer:
Opskriften er vist 44668 gange,
og udskrevet 644 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-08-30 13:50:23
Super lækre kyllinge deller... Jeg tilsætter dog noget mere hoisin sauce og flere forårsløg