Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Italiensk rullesteg med persille

Italiensk rullesteg med persille, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Svinekød - Svinebryst - slag - rullesteg

Oprindelsesland : Italien

ItalienFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :


Italiensk rullesteg med persille, billede 4 Italiensk rullesteg med persille, billede 1 Italiensk rullesteg med persille, billede 2 Italiensk rullesteg med persille, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Svinebryst. slag. rullesteg
1 bundt Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
4 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Skyl persillen godt og hak den.
Bland den med fintrevet citronskal og hakket hvidløg.
Fold brystet ud og fordel persillen herpå, krydr med salt og peber.
Rul sammen og bind omkring.
Læg stegen i et ovnfast fad og pensel den med olivenolie.

Lad den stege ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 1 ½ time.

Server med en god salat, f.eks. rødkålssalat og kogte kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (42 stemmer)

Opskriften er vist 111306 gange,
og udskrevet 2200 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 10214 (2432 kcal)
KJ pr. Pers. 2553 (608 kcal)
Vægt ialt 1054 gram
Vægt pr. Pers. 263 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 969 KJ (230 kcal)
Protein 17.4 gram
Fedt 17.9 gram
Kulhydrat 0.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2016-01-14 18:34:54
Den er god og lækker smager godt 😃

  -  2013-10-12 21:20:00
mange tak men det er ikke den opskrift jeg søger

Per  -  2009-03-24 22:31:11
Tag stegen af fadet, hæld derpå vand i, og sæt det tilbage i ovnen og kog af, så har du til saucen.

erna thomsen  -  2008-04-06 08:43:38
Det er en god og sund måde at få anvendt slaget på.

  -  2008-04-06 08:42:06
det er en sund måde at få brugt slaget på

Johnny sørensen  -  2008-03-26 08:07:38
Smager godt, meget nemt at lave. Jeg brugte dog ½ l. vand og 2 lauerbærblade, så hade jeg til sovsen.Tips centrumteperatur 80 grader.

Mia Ørsnes Thorgaard  -  0000-00-00 00:00:00
Dette er en rigtig god opskrift. Den er elsket af alle i min familie.