Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bagte rabarber med kærnemælkscreme

Bagte rabarber med kærnemælkscreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Bagte rabarber:
200 g.rabarber
80 g.sukker
2 dl.vand
 
 Kærnemælks creme:
2 dl.piskefløde
2 dl.kærnemælk
4 blade husblas
0.5 stang vanille
60 g.sukker
 
Opskrift:
Kog 2 dl vand op og tilsæt sukkeret. Afkøles i køleskab.

Skyl og snit rabarberne i små stykker på tværs af stænglerne ca. 2-3 m. m tykkelse. Fordel dem i bradepande. Bages i ovnen v. 150 grader til de er let møre/al dente. Tages op med det samme og kom dem over i skålen med den kolde sukkerlage.

Læg husblas i koldt vand og udblød. Kog fløde og sukker op i gryde og tilsæt kærnemælk efter det er tage af komfuret. Tilsæt det udblødte husblas samt vanille. Hældes i 4 dybe tallerkner, og stilles køligt, til cremen er fast i konsistens, ca. 3 timer.

Ved servering fordeles de bagte rabarber i hver tallerken og overdrysses evt. med frisk mynte eller ristede mandler.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 15093 gange,
og udskrevet 286 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu