Bagte rabarber med kærnemælkscreme

Bagte rabarber med kærnemælkscreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bagte rabarber:
200 g.rabarber
80 g.sukker
2 dl.vand
 
 Kærnemælks creme:
2 dl.piskefløde
2 dl.kærnemælk
4 Husblas, blade
0.5 vaniljestang
60 g.sukker
 
Opskrift:
Kog 2 dl vand op og tilsæt sukkeret. Afkøles i køleskab.

Skyl og snit rabarberne i små stykker på tværs af stilkene ca. 2-3 mm. tykkelse. Fordel dem i bradepande. Bages i ovnen v. 150 grader til de er let møre/al dente. Tages op med det samme og kom dem over i skålen med den kolde sukkerlage.

Læg husblas i koldt vand og udblød. Kog fløde og sukker op i gryde og tilsæt kærnemælk efter det er tage af komfuret. Tilsæt det udblødte husblas samt vanilje. Hældes i 4 dybe tallerkner, og stilles køligt, til cremen er fast i konsistens, ca. 3 timer.

Ved servering fordeles de bagte rabarber i hver tallerken og overdrysses evt. med frisk mynte eller ristede mandler.





karakterer:
Opskriften er vist 15905 gange,
og udskrevet 315 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu