Kommentarer
TPN - 2012-04-27 18:52:29 Jeg har netop lavet en portion, det eneste jeg havde ændret i opskriften, var, at jeg pressede saften fra 1 appelsin "båd" ned i dejen. Dejen var ok at arbejde med, dog ret så klistret, men med to skeer så gik det godt. De er blevet super velsmagende og meget luftige, så jeg er utrolig positiv overrasket. Helt klar en opskrift der skal laves igen. Høj karakter fra mig
silja - 2011-04-03 15:10:18 den var super duper god
Per - 2009-07-28 19:17:05 Jeg kender kun ATWEL som pulver, og ATWEL kan udskiftes med Perfect Fit, men kan ikke umidelbart udskiftes med andre sødemiddler da ATWEL og Perfect Fit er både sukker og federstatning.
Maibrit - 2009-07-15 18:32:26 Jeg har ikke nogen kommentar men jeg har et spørgsmål ang. ATWEL. Som ny diabetiker er jeg endnu meget usikker på om det er pulver eller flydende ATWEL der er brugt i denne opskrift. Jeg har noget flydende sødemiddel - kan nogen sige mig hvordan man regner om mellem pulver og flydende sødemiddel. Jeg glæder mig meget til at afprøve opskriften
Trine - 2009-05-14 19:45:29 De bliver ret modellervoks agtige, altså lidt elastiske ret hurtigt. Men smager fint, dog foreslår jeg man putter lidt mindre sødemiddel i end beregnet, da de meget hurtigt bliver alt for søde.
Erfaren diabetiker - 2008-10-13 08:22:35 Til Lisa
Prøv at bruge kvark i stedet for ylette.
Cecilie M - 2008-03-09 11:13:45 da jeg prøvede at lave dem blev de mere bolle agtige end muffin agtige.
kristine - 2007-09-13 13:40:58 jeg hader alt med chokolade men mine børn elsker det......!!
Per - 2007-03-22 17:00:29 Som pynt har jeg brugt hakket hvid chokolade.
Lisa - 0000-00-00 00:00:00 de bliver vildt hurtige alt for tørre
|