Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Chokolademuffins Diabetes

Chokolademuffins Diabetes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 12 stk.
Kager i formRet : Kager i form - Muffins

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :


Chokolademuffins Diabetes, billede 4 Chokolademuffins Diabetes, billede 1 Chokolademuffins Diabetes, billede 2 Chokolademuffins Diabetes, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
50 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram ATWEL ATWEL er en fedt og sukkererstatning. Kan erstattes af Perfect Fit.

1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
200 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Ylette naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Margarine røres godt med æggeblommerne.

Mel, kakao, ATWEL og bagepulver blandes i dejen sammen med ylette. Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i.

Dejen fordeles i parpirsforme.

Pyntes evt. med lidt chokoladespåner eller kokosmel. Bages ved 175 grader C. alm. ovn i 15 - 20 min midt i ovnen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (74 stemmer)

Opskriften er vist 139543 gange,
og udskrevet 4496 gange.


Energi:
KJ total 6541 (1557 kcal)
KJ pr. stk. 545 (129 kcal)
Vægt ialt 712 gram
Vægt pr. stk. 59 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 918 KJ (218 kcal)
Protein 7.4 gram
Fedt 8.9 gram
Kulhydrat 24.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

TPN  -  2012-04-27 18:52:29
Jeg har netop lavet en portion, det eneste jeg havde ændret i opskriften, var, at jeg pressede saften fra 1 appelsin "båd" ned i dejen. Dejen var ok at arbejde med, dog ret så klistret, men med to skeer så gik det godt. De er blevet super velsmagende og meget luftige, så jeg er utrolig positiv overrasket. Helt klar en opskrift der skal laves igen. Høj karakter fra mig


silja  -  2011-04-03 15:10:18
den var super duper god


Per  -  2009-07-28 19:17:05
Jeg kender kun ATWEL som pulver, og ATWEL kan udskiftes med Perfect Fit, men kan ikke umidelbart udskiftes med andre sødemiddler da ATWEL og Perfect Fit er både sukker og federstatning.


Maibrit  -  2009-07-15 18:32:26
Jeg har ikke nogen kommentar men jeg har et spørgsmål ang. ATWEL. Som ny diabetiker er jeg endnu meget usikker på om det er pulver eller flydende ATWEL der er brugt i denne opskrift. Jeg har noget flydende sødemiddel - kan nogen sige mig hvordan man regner om mellem pulver og flydende sødemiddel. Jeg glæder mig meget til at afprøve opskriften


Trine  -  2009-05-14 19:45:29
De bliver ret modellervoks agtige, altså lidt elastiske ret hurtigt. Men smager fint, dog foreslår jeg man putter lidt mindre sødemiddel i end beregnet, da de meget hurtigt bliver alt for søde.


Erfaren diabetiker  -  2008-10-13 08:22:35
Til Lisa Prøv at bruge kvark i stedet for ylette.


Cecilie M  -  2008-03-09 11:13:45
da jeg prøvede at lave dem blev de mere bolle agtige end muffin agtige.


kristine  -  2007-09-13 13:40:58
jeg hader alt med chokolade men mine børn elsker det......!!


Per  -  2007-03-22 17:00:29
Som pynt har jeg brugt hakket hvid chokolade.


Lisa  -  0000-00-00 00:00:00
de bliver vildt hurtige alt for tørre