Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Selleripesto

Selleripesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : jumselene

Indsendt :





Ingredienser:
0.5 rodselleri
5 dl.hønseboullion
1 spsk.smuttede mandler
2 dl.blade af bredbladet persille
3 fedhvidløg
50 g.parmesanost
 olivenolie
 citronsaft
 salt
 peber
 


Opskrift:

Skræl sellerien og skær den i terninger, som koges møre i hønseboullion.
Hæld vandet fra og kør selleriterningerne i en blender med mandler, parmesanost, hvidløg og persille.
Tilsæt olien i en tynd stråle, mens der køres, til der er opnået en passende konsistens.
Smag til med citronsaft, salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6184 gange,
og udskrevet 89 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu