Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Daim

Daim, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SlikRet : Slik - Diverse slik

Hovedingrediens : Diverse produkter - Daim

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : anne..s

Indsendt :





Ingredienser:
1 dl.hvedemel
1 spsk.kakao
0.5 dl.sirup
50 g.margarine
1 dl.sukker
100 g.lys chokolade
 


Opskrift:

1) bland alle ingredienser (undtagen chokoladen) i en form med høj kant.
2)kog blandingen højste effekt i 4-5 min. (600W)
3)rør rundt et par gange undervejs.
4)hæld massen ud på et stykke bageparpir, smør den ud til en tynd, firkantet plade. lad den stivne.
5)hak chokoladen fint og drys den ud over karamelpladen.
6)sæt det hele inkl. bageparpiret ind i mikrobølgeovnen. smelt chokoladen ved højste effekt i 1-1½ min.
7) smør derefter chokoladen ud i et jævnt lag over hele karamelmassen.
8) skær daimen i stykker og lad dem stå og stivne helt på et svalt sted.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (12 stemmer)

Opskriften er vist 10849 gange,
og udskrevet 145 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Sofie  -  2011-11-10 16:37:48
Det kan være en god idé at skære daimen ud efter man har rullet den ud, da der kan være problemer med at få den passe ind i mikroovnen, så bare smelte chokoladen af flere omgange. Ellers er det en rigtig god opskrift, nem at have med at gøre og det smager utroligt godt.


Chip  -  2008-11-21 16:05:06
Jeg brugte alm, smørbart blandingsprodukt, efterhånden som massen samlede sig, var der overskudsfedt, som nemt kunne heldes af imellem omrørningerne. Da blandingen blev luftig (efter 4 min)lagde jeg massen på bagepapir, derefter et ark bagepapir ovenpå og kørte med kagerullen, så den blev fin jævn. Den begyndte straks at stivne og blive sprød.


Anne og Amalie  -  2008-07-02 17:05:54
Tager sørme lang tid at lave. Skal stå lang tid i køleskabet for at stivne helt som rigtig daim - smager ikke helt fantastisk !


Rikke  -  2008-02-27 15:00:53
Jeg vil gerne finde en daim opskrift uden brug af microovn..


Fritten  -  2007-12-19 16:44:26
NICE! Det er bare for godt... :P