reven skal og saft af 1 appelsin reven skal og saft af 1 appelsin
Fyld: Fyld:
2
bananer, skåret i skiver 2 bananer, skåret i skiver
lidt piskefløde lidt piskefløde
friske el. frosne jordbær friske el. frosne jordbær
Opskrift:
Olie, sukker og sødemiddel røres grundigt sammen. Æggeblommer røres i en ad gangen. De øvrige ingredienser røres i. De stiftpiskede æggehvider vendes i dejen.
Hæld dejen i en smurt springform, og bag kagen på nederste rille i en 175 grader C. alm. ovn i ca. 45 min.
Kagen deles i to, og bananskiver fordeles imellem de to lag. Fløden piskes stiv, og fordeles i et tyndt lag oven på kagen.
Pynt med hele jordbær.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(15 stemmer)
Opskriften er vist 66800 gange, og udskrevet 1700 gange.
Kommentarer
AZ - 2012-09-14 18:15:53 Troede ikke der måtte komme sukker i noget til en diabetiker :)
- 2011-06-20 19:55:02 tror i den kan laves med ren birkesød og "rigtig" kakao blandet med birkesød
7.B - 2011-04-06 12:46:22 MUUUMS DEN SMAGER GOOODT o:
Hanne - 2009-05-11 12:18:28 Med lidt ekstra bagepulver bliver kagen mere luftig og nemmere at dele igennem.Resultatet bliver en overraskende lækker oplevelse for både børn og voksne.Jeg siger TAK for opskriften.
m - 2008-01-14 23:42:55 Der står altså 2 tsk bagepulver.
det må være pulver, men er ikke sikker
Carina - 2007-07-20 16:25:29 Når du skriver 3 spsk. kakao light, er det så pulver eller kakaomælk?
kit - 0000-00-00 00:00:00 nej to spsk. bagepulver. læs selv