Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sprød butterdej med råsyltede rabarber (eller friske jordbær)

Sprød butterdej med råsyltede rabarber (eller friske jordbær), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 plade butterdej
1 æg
1 kopvand
1 kopsukker
4 kopfint skåret rabarber
1 kopråcreme
2 kopstivpisket fløde
 


Opskrift:

Kog sukker og vand og hæld lagen over rabarberne og lad dem trække 1 døgn i køleskabet.

Skær butterdejs pladen ud i 4 trekanten og pensel med pisket æg. Bages ved 180 gr i 10 min., til de er hævet til dobbelt størrelse og flot gyldne. Lad dem afkøle og flæk dem.

Fløde og råcreme vendes sammen med halvdelen af de afdryppede rabarber og fordeles på de fire butterdejs bunde. Sæt toppen på og drys med lidt flormelis. Pynt med lidt rabarber og citronmelisse







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 9531 gange,
og udskrevet 109 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu