Sprød butterdej med råsyltede rabarber (eller friske jordbær)

Sprød butterdej med råsyltede rabarber (eller friske jordbær), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
 Råsyltede rabarber:
135 g.sukker
1.5 dlvand
250 g.fint skåret rabarber
 
1 plade butterdej
1 æg
 
1 kopråcreme
2 kopstivpisket fløde
 
Opskrift:
Råsyltede rabarber:
Kog sukker og vand og hæld lagen over rabarberne og lad dem trække 1 døgn i køleskabet.

Skær butterdejs pladen ud i 4 trekanten og pensel med pisket æg. Bages ved 180 gr i 10 min., til de er hævet til dobbelt størrelse og flot gyldne. Lad dem afkøle og flæk dem.

Fløde og råcreme vendes sammen med halvdelen af de afdryppede rabarber og fordeles på de fire butterdejs bunde.

Sæt toppen på og drys med lidt flormelis. Pynt med lidt rabarber og citronmelisse.


karakterer:
Opskriften er vist 11208 gange,
og udskrevet 156 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu