Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tortilla med peberfrugt og oliven

Tortilla med peberfrugt og oliven, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2-4 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Peberfrugt

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt af : Anita

Indsendt :





Ingredienser:
4-5 kolde kogte kartofler
1 lille løg
3 fedhvidløg
0.5 rød peberfrugt
15-20 grønne oliven
4 æg
2 dl.mælk
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kartofler skæres i tern. Løg og hvidløg hakkes fint. Peberfrugt skæres i tern. Oliven skæres i skiver.

Æg og mælk samt salt/peber piskes sammen i en skål.

Katofler og løg/hvidløg svitses ca. 10 min i oliemargarine i en pande. Peberfrugt tilsættes og svitses med ca. 2 min.

Kartofler/løg/hvidløg/peberfrugt samt oliven blandes i skålen med æggeblandingen.

Hæld blandingen tilbage i panden (tilsæt forinden lidt ekstra fedtstof) og varm op ved svag varme. Læg låg på og steg tortillaen ca. 10-15 min. Vend derefter evt. tortillaen ud på en tallerken, hvorefter den kan skubbes tilbage på panden og blive stegt på den anden side også.

Serveres med groft rugbrød og friske tomater.

Tips:

Pynt evt. tortillaen med skiver af sprødstegt bacon samt fintklippet purløg; så har du en lidt utraditionel æggekage. Tortillaen kan også skæres i små firkanter og serveres som tapas. ½ portion passer til lille stegepande (komfurets mindste kogeplade)




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6723 gange,
og udskrevet 150 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Conny  -  2010-09-06 23:11:30
Super nem og rigtig god. Dog river jeg rå kartofler og knuger vandet fra, ellers samme fremgangsmåde. Tilsæt gerne lidt chilli.