Røget makrelsalat med bladselleri

Røget makrelsalat med bladselleri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget makrel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Anita

Indsendt :



Ingredienser:
1 hel røget makrel
1 hårdkogt æg
2 stilkebladselleri
1 lille løg
3 spsk.creme fraiche
 friskpresset citron
 peber
 
Opskrift:
Hak løget meget fint.
Rens bladselleri og fjern de værste "tråde". Skær bladselleri i tynde skiver.
Hak ægget fint, evt. vha. en æggedeler.

Befri makrellen for hoved og hale. Skær forsigtigt makrellen op langs bugen og del den i to. Nu kan skindet nemt fjernes og benene tages ud.
Makrelkødet smuldres med fingrene, og evt. ben tages fra.

Bland grøntsager, æg og makrel i en skål med creme fraiche. Smag til med peber og citron.

Lægges på groft rugbrød og pyntes evt. med cherry-tomat.

Tips:

Holder et par dage i køleskabet. Kan fint laves dagen før servering. Alletiders som utraditionelt indslag på jule- eller påskefrokostbordet.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 10058 gange,
og udskrevet 233 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu