Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Chokoladekage uden sukker (Diabetes)

Chokoladekage uden sukker (Diabetes), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Chokoladekage uden sukker (Diabetes), billede 4 Chokoladekage uden sukker (Diabetes), billede 1 Chokoladekage uden sukker (Diabetes), billede 2 Chokoladekage uden sukker (Diabetes), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
80 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
1 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

40 gram Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
200 gram Perfect Fit Perfect Fit en fedt og sukkererstatning. Kan erstattes af ATWEL.

1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
2 dl. Kærnemælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
evt Vanilleessens
   
   
Opskrift:
Smør og æg piskes sammen.

Sigt natron, bagepulver, mel, kakao og Perfect Fit og kom det i smørblandingen skiftevis med kærnemælken.

Kom dejen i en smurt bradepande ca. 23x33 cm. Bages ved ca. 190 grader C. alm. ovn i ca. 30 min.






karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (139 stemmer)

Opskriften er vist 277657 gange,
og udskrevet 8987 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 9702 (2310 kcal)
KJ pr. Pers. 808 (192 kcal)
Vægt ialt 970 gram
Vægt pr. Pers. 80 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1000 KJ (238 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 9.6 gram
Kulhydrat 27.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Sandra  -  2021-01-26 20:53:35
Skift erstatning dukker ud ned 150 gr hakket dadler

Kathrine  -  2018-10-06 10:58:56
Super god og rigtig dejlig så vil hilse og sige at den smager godt🙏🏼

Jennifer  -  2015-02-02 11:30:21
Hold da op blev indponeret af den lækrer kage

Olivers isbar  -  2013-06-13 14:13:30
Hej den er mega god!

Line  -  2012-04-19 13:02:07
Smagen er okay...måske kunne den godt bruge lidt mere kakao, eller noget meget mørk hakket chokolade i. Pas på med at bage den for længe, ellers bliver den meget tør. (Det kan dog redes med noget glasur eller server det med noget fedtfattigt vanilieyoghurt, hvis den skal være let)

Pia  -  2011-01-31 22:26:28
Hej jeg tænkte på om denne kage kan fryses ned og har i nogen opskrift på en diabetes glasur (farven på glasuren "hvid/brun" er underordnet) Venlig hilsen Pia

Maria og Siv  -  2008-08-18 18:59:20
Den er tung i starten, men bare rolig - kærnemælken er din ven, put endelig mere i, indtil den bliver god. Kagen smagte fint :D

michelle frandsen  -  2008-06-01 15:52:59
jeg har brugt 2 dl hermesetas og til sidst i opskriften rev jeg en lille toms chokolade uden sukker og kom i.... ikke sidste gang denne kage er blevet bagt her i huset, for den var dejlig svampet.

Stjerne af hjerte  -  2008-01-31 17:18:30
Super lækker kage, den kan også laves som orange chokolade kage hvor man erstatter de 2 dl kærnemælk med at bruge 1dl appelsin juice (presset appelsin), og 1 dl. kærnemælk. og 1tsk. appelsinskal.

tantemaier  -  2008-01-03 22:08:25
Det er den bedste diabetes kage jeg har smagt.