Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gissau

Gissau, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : solveig

Indsendt :





Ingredienser:
250 g.hakket oksekød
2 løg
100 g.margarine
1 persillerod
1 gulerod
1 skive selleri
2 kopsnittet hvidkål
1 l.kogende vand
1-2 bouillonterninger
 salt
0.5 tsk.paprika
0.5 tsk.karry
150 g.suppespiraler
 


Opskrift:

Kød og pillet finthakket løg svitses i margarine 5 min. Urterne renses, rives og svitses med sammen med hvidkålen. Kogende vand, bouillonterninger og krydderier røres sammen og hældes over, så kød og urter er dækkede. Suppespiralerne drysses i under omrøring. Når skyen koger, dækkes med låg og retten mørner over svag varme på ca. 15 min. Der røres af og til. Retten kan mørne i ovn ved 160 grader ca. 30 min.

Tips:

Som slankemad kan margarinen helt eller delvis udelades.Selv bruger jeg aldrig margarine, og hele familien synes, den er meget velsmagende.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13666 gange,
og udskrevet 231 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Solveig  -  2010-04-02 13:22:20
suppespiral er et pasta produkt sidestillet skruer, muslinger, osv


Mette DD  -  2009-01-06 18:30:36
Hvad er en suppespiral?