Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vildtsylte

Vildtsylte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Sylte

Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrbov

Højtid: Jul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 dådyrbov med ben
2 gulerødder
2 storeløg
50 g.spæk i små tern
5 laurbærblade
1 stor kvistfrisk timian
2 cl.Cognac
 husblas
 


Opskrift:

Dådyrboven blancheres, kommes herefter i en gryde med vand, koges op og afskummes. Herefter tilsættes de istandgjorte grøntsager samt krydderierne. Dette koges nu til, at dyreboven er godt mør. Boven afkøles let, kødet pilles/skæres fra og skæres i små tern. Spækterningerne blancheres. I en gryde kommes terninger af kød, spæk og gulerødder; dette tilsættes nu den kraftige nedkogte suppe og smages til med Cognac, salt og peber. Pr. dl suppe, der tilsættes, kommes et blad udblødt husblas i. Sylten sættes i køleskab og får lov til at sætte sig til dagen efter. Serveres f.eks. med syltede agurker samt svampepickles og en god sennep.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (11 stemmer)

Opskriften er vist 19781 gange,
og udskrevet 442 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2012-11-21 17:32:36
Kan sylten fryses


jessi sørensen  -  2008-04-01 20:09:02
En hals - af rådyr eller hjort - er også velegnet til denne ret. Kogetiden skal nok justeres