Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Katjas sommerlagkage

Katjas sommerlagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Lagkagebunde

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Katja

Indsendt :





Ingredienser:
1 pakkemed lagkagebunde
5 dl.piskefløde
1 posemakroner
1 poseoptøede hindbær
1 bakkefriske jordbær
1 plademørk kogechokolade
 


Opskrift:

Knus makronerne i posen og kom dem i den i den piskede fløde.

Herefter tilsættes de optøede hindbær, held hindbærsaften fra, hvis der er meget, inden de kommes i.

Skær jordbærene i kvarte og kom dem i.

Hak 3/4 af chokoladen og kom det i.

Det hele blandes godt og blandingen får en flot lyserød farve.

Blandingen fordeles på 2 af lagkagebundene.

Det resterende chokolade smeltes og fordeles på den sidste lagkagebund og bruges til toppen af lagkagen.


Tips:

Gem evt. nogle flotte jordbær og hindbær til pynt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (14 stemmer)

Opskriften er vist 14555 gange,
og udskrevet 362 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2012-05-27 11:32:19
ok tak for info men er kagen god????


Nina M  -  2010-06-29 20:03:03
Til Pete. Det er helt rigtigt, men så kan man jo bare varme hindbærrene op i mikroovnen, det gør jeg selv for at undgå bakterier - også e-coli, som der har været i bær fra Polen.


pete  -  2008-01-07 14:47:58
Det der med at bruge rå optøet hindbær er ikke at foretrække. eftersom der er en stor risiko for at man bliver syg. blandt andet er salmonella ofte at finde i frossende hindbær