Tunmousse 10

Tunmousse 10, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Stage

Indsendt :



Ingredienser:
1 ds.tun i vand
1 bøttecremefraiche 18 %(lille)
1 løg
2 dl.fløde evt. 38 % cremefraiche
4 blade husblas
0.5 citron Saft heraf
 Salt
 Peber
 Paprika
 
 Pynt:
300 g.rejer
 Kaviar (røde)
 Plukket icebergsalat
 
Opskrift:
Læg husblasen i blød.

Findel tunen og kom i en skål.
Kom 18 % cremefraiche i sammen med salt peber og paprika.
Hak løget og kom i.
Pisk fløden og vend det i blandingen (eller tilsæt 2 dl. cremefraiche 38 %)

Smelt til sidst husblasen i citronsaften i vandbad (lillefingervarmt)
Kom den smeltede husblas i og rør forsigtigt.
Kom den færdige tunmousse i en form.

Stil tunmoussen i køleskabet til der kan tegnes mønstre i.

Servering: Vend tunmoussen ud på et fad. Pynt med rejer, samt toppe med kaviar. Læg plukket icebergsalat og rejer langs siden på fadet.
Server med lune flütes og smør.
Velbekomme.



Tips:

En nem og lækker forret som kan laves dagen før.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Tunmousse

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)

Opskriften er vist 17002 gange,
og udskrevet 410 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2008-08-17 13:11:18
Opskriften er beregnet til ca 4 personer

else  -  2008-06-22 20:04:47
hvor mange personer er det beregnet til -opskriften lyder godt

Jensen  -  2008-02-17 17:17:22
Rigtig lækker mousse og nem at lave.

Mulle  -  2007-06-05 08:15:00
Dejlig nem og rigtig lækker