| |
|
Tomatsauce Nem (Pizza)
Tomatsauce Nem (Pizza), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
2 | ds. | hakkede tomater2 ds. hakkede tomater | 6 | spsk. | olivenolie6 spsk. olivenolie | 2 | | rødløg (fint hakkede)2 rødløg (fint hakkede) | 2 | fed | hvidløg (fint hakkede)2 fed hvidløg (fint hakkede) | 70 | g. | tomatpurè, konc70 g. tomatpurè, konc | | | nogle basilikum blade (hakkede) nogle basilikum blade (hakkede) | | | salt salt | | | sort peber fra kværn sort peber fra kværn | 1 | knsp. | sukker1 knsp. sukker | | | |
| |
Varm olien, tilsæt løg og hvidløg og svits dem klare.
Tilsæt tomatpuré´og svits et øjeblik.
Tilsæt basilikum bladene, salt, peber og sukker.Tilsæt tomaterne og kog ca. 20 minutter.Lad saucen simre i yderligere 5 minutter.
Til sidst smages til med salt, peber og sukker.
Tips:
Saucen kan bruges til at smørre på pizzabunde.
Saucen kan opbevares i køleskab i 1-2 uger.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5
(59 stemmer)
Opskriften er vist 44504 gange, og udskrevet 556 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Asta - 2007-05-28 16:45:21 Prøv den! den er god!!!!!
Asta - 2007-04-10 18:40:28 Jeg har lavet den og den er rigtig god.
|
|