Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tomatsauce Nem (Pizza)

Tomatsauce Nem (Pizza), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 liter

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : Asta

Indsendt :


Tomatsauce Nem (Pizza), billede 4 Tomatsauce Nem (Pizza), billede 1 Tomatsauce Nem (Pizza), billede 2 Tomatsauce Nem (Pizza), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 ds.hakkede tomater
6 spsk.olivenolie
2 rødløg (fint hakkede)
2 fedhvidløg (fint hakkede)
70 g.tomatpurè, konc
 nogle basilikum blade (hakkede)
 salt
 sort peber fra kværn
1 knsp.sukker
 


Opskrift:

Varm olien, tilsæt løg og hvidløg og svits dem klare.

Tilsæt tomatpuré´og svits et øjeblik.

Tilsæt basilikum bladene, salt, peber og sukker.Tilsæt tomaterne og kog ca. 20 minutter.Lad saucen simre i yderligere 5 minutter.

Til sidst smages til med salt, peber og sukker.


Tips:

Saucen kan bruges til at smørre på pizzabunde.


Saucen kan opbevares i køleskab i 1-2 uger.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (59 stemmer)

Opskriften er vist 43465 gange,
og udskrevet 539 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Asta  -  2007-05-28 16:45:21
Prøv den! den er god!!!!!


Asta  -  2007-04-10 18:40:28
Jeg har lavet den og den er rigtig god.