Chokoladekage med indkogte rabarber

Chokoladekage med indkogte rabarber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.mørk chokolade
250 g.usaltet smør
4 dl.flormelis
1.5 dl.hvedemel
4 æg
3 spsk.appelsinsaft
 
3 dl.sukker
1.5 dl.vand
3 stjerneanis
1 appelsin saft og revet skal
500 g.rabarber
 
Opskrift:
Chokoladekage:
Forvarm ovnen til 180 grader C. Hak chokoladen og smelt den sammen med smør og flormelis i vandbad. Sigt melet ned i og pisk æggene i et ad gangen. Pisk herefter revet appelsinskal og appelsinsaft i.

Hæld dejen i en smurt springform og stil den i ovnen i cirka 20 minutter. Portionsforme skal have 6-8 minutter.

Indkogte rabarber:
Lad vand, sukker, stjerneanis, revet appelsinskal og appelsinsaft koge op og lad blandingen koge ind i fem minutter. Skær rabarberne ud i lange stykker. Læg dem ned i sukkerlagen og giv dem et hurtigt opkog. Stil gryden til side og lad rabarberne køle af. Servér rabarber og sukkerlage til chokoladekagen.





karakterer:
Opskriften er vist 14949 gange,
og udskrevet 240 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.1    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu