Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Butterdejsstjerner med rejer

Butterdejsstjerner med rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-8 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : aoge

Indsendt :





Ingredienser:
1 pk.frossen butterdejsplader
200 g.rejer
1 pk.philidelfia-ost
 krydderurter efter smag f.eks. timian
 salt
 peber
 


Opskrift:

læg butterdejspladderne i køleskabet en time før tilberedning.

Tag en halvfrossen butterdejsplade og rul den ud med en lille smule mel, så den blive dobbelt så stor. Skær den i to kvadratiske stykker.

Tag et stykke, tag en spsk. philidelfia og smør den midt på butterdejen. Tag en lille håndfuld rejer, ca. 25 g og læg den på osten. Put krydderi og salt og peber på osten og rejerne.

Fold hjørnene af butterdejen ind på midten og tryk dem sammen ned i osten.

Gentag med de andre plader.

Bages i ovnen 15-20 minutter til butterdejen er gylden og osten bobler i de åbne hjørner. 190 g.
Server en eller to pr. person efter smag.

Tips:

Server evt. med friske dampede asparges og en god hvidvin.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 14333 gange,
og udskrevet 423 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu