Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rabarbermos med flødeskum

Rabarbermos med flødeskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.rabarber skåret i grove tern
300 g.vaniljesukker
5 dl.piskefløde
 


Opskrift:

Forvarm ovnen til 190 grader. Bland rabarber og vaniljesukker i en bradepande. Vaniljesukker kan laves ved at lægge en stang vanilje i et glas med sukker i et par dage. Man kan evt. bruge almindeligt sukker til retten og hælde 1 tsk vaniljeekstrakt i fløden, når den piskes. Dæk bradepanden med alufolie og bag det i 45-60 min., til frugten er mør.

Si saften fra. 1 kg rabarber giver ca. ½ l saft, der koges ind til det halve. Den hældes op i en kande og stilles til afkøling. Den må ikke sættes i køleskabet, da siruppen kan krystallisere og blive uklar. Den bagte frugt pureres med en gaffel til en jævn, blød mos, køles af og stilles i køleskabet.

Fløden piskes til skum i en stor, afkølet skål. Rabarbermosen og lidt af siruppen vendes forsigtigt i. Det skal ikke være en ensartet, lyserød mousse, men bløde hvirvler af frugtmos og flødeskum.

Serveres i portionsglas dryppet med mere rabarbersirup.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5794 gange,
og udskrevet 47 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu