Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Herregårds vildtgryde

Herregårds vildtgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : HønseFugle - Fasan - Fasaner

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Brian

Indsendt :




Ingredienser:
12 fasanlår
1 løg
2 guleødder
1 sød peberfrugt
250 g.champignon
1.5 l.fond ( el. 1 tern hønsebouillon + vand)
5 dl.fløde
75 g.smør
2 tsk.ribsgele
1 spsk.dijonsennep
2 spsk.tomatpuré
 salt
 peber
 


Opskrift:

Fasanlår brunes i smørret i en tykbundet gryde og lægges tilside, derefter brunes løg i både, peberfrugt i striler og champignon i kvarte.

Fasanlårerne lægges tilbage i gryde, fond tilsættes sammen med ribsgelé, dijonsennep, tomatpuré, salt og peber.
Det hele koger på svagt blus i 30 min., derefter tilsættes gulerødder i stave sammen med fløden og det hele koger i yderligere 30 min.
Retten jævnes og smages til med salt og peber.

Tips:

Serveres med kartoffelmos eller aspargeskartofler samt flütes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (12 stemmer)

Opskriften er vist 27096 gange,
og udskrevet 550 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu