Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ovnstegt Dådyrbov

Ovnstegt Dådyrbov, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5-6 

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrbov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.bov
100 g.baconskiver
1/4 l.fløde
 lidt vand/fond
4 knuste enebær
 salt
 peber
 
 Sauce:
35 g.ribsgele
25 g.Danablue/Roquefort
 salt
 peber
 


Tilbehør:
Hvide og brunede kartofler serveres til, sammen med evt. tranebær, tyttebær, Waldorffsalat eller agurkesalat.
Opskrift:

Boven gnides med salt og peber. Lægges i et ovnfast fad. Bacon skiver lægges over. Brunes 15-20 min ved 225 grader. fløde, lidt vand/fond tilsættes sammen med knuste enebær. Videresteges i ca. 1 t.-1 t 15 min ved 160 grader. Stegen hviler, mens skyen hældes fra, sies, jævnes og smages til med Danablue/Roquefort, salt, peber og ribsgele.

Tips:

Rå kartofler skives ud, lægges i et smurt ovnfast fad. 1 ds. Flåede tomater og en bouillonterning hældes over. Det krydrede kød lægges øverst, evt. med lidt bacon, og steges i ovn som ovenfor nævnt




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 25820 gange,
og udskrevet 780 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu