Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegte aspargeskartofler med bredbladet persille

Stegte aspargeskartofler med bredbladet persille, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : solveig marie

Indsendt :





Ingredienser:
300-400 g.aspargeskartofler pr. person
1 stor bdt. bredbladet persille
 smør til stegning
 salt
 


Opskrift:

Kartoflerne koges, pilles og steges i smør. Bredbladet persilles hakkes fint og tilsættes kartoflerne og der saltes.

Tips:

Fortrinlig som underlag til oksemørbrad lagt over hel, men skåret i tynde skiver, og med hvidløgssmør over.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11376 gange,
og udskrevet 116 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu