Stegte aspargeskartofler med bredbladet persille

Stegte aspargeskartofler med bredbladet persille, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : solveig marie

Indsendt :



Ingredienser:
300-400 g.aspargeskartofler pr. person
1 stor bdt. bredbladet persille
 smør til stegning
 salt
 
Opskrift:
Kartoflerne koges, pilles og steges i smør. Bredbladet persilles hakkes fint og tilsættes kartoflerne og der saltes.

Tips:

Fortrinlig som underlag til oksemørbrad lagt over hel, men skåret i tynde skiver, og med hvidløgssmør over.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12483 gange,
og udskrevet 137 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu