Halva

Halva, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Bosnien Hercegovina

Bosnien HercegovinaIndsendt af : MisSs-perfect

Indsendt :



Ingredienser:
200 g.hvedemel
160 g.Magarine ell. smør
140 g.sukker
 
1 dl.Kokos
0.5 dl.Flormils
 
Opskrift:
Først tager du og smelter magarinen/smøret , og derefter sætter du langsomt sukkert og melet i så du kan se at det ligger godt trygt sammen. Ovnen skal være skruet op på 10 grader, med kraftig oprøring. Det tager op til max. 10 min.for det skal være brunt.


Tips:

Det typiske bosnisk er at man tager selve den færdige dej med en ske som bliver formet, og sættes på en kold bakke.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (13 stemmer)

Opskriften er vist 14922 gange,
og udskrevet 99 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2011-01-28 15:39:37
10 grader er nok det højeste KOMFURET kan komme på. Man laver ikke halva i ovnen. ;-) Neko ovdje ocigledno nema blage veze.

Tulling  -  2009-05-09 19:32:24
Den opskrift forstår jeg bare ikk. Hvor mange grader i ovnen og hvornår skal det røres om??? Jeg har en ide om, hvordan det skal se ud, når det er færdigt, men er i tvivl om ovennævnte ting i processen.

V  -  2008-04-18 13:12:37
Hvilken temperatur er den rigtige og hvad menes der med kraftig "oprøring" i ovnen ? Hvad gør man med kokosmel og flormelis?