Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ingrids svenske chokoladekage

Ingrids svenske chokoladekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt af : Mona

Indsendt :





Ingredienser:
300 g.sukker
3 spsk.kakao
2 spsk.vanilliesukker
125 g.hvedemel
2 strøgne tsk. bagepulver
2 æg
150 g.smeltet smør (lille finger varm)
1.5 dl.kogende vand
 


Opskrift:

sukker, kakao, vanilliesukker, mel og bagepulver blandes sammen.
æg og smør blandes sammen med det tører.
vand blandes hurtigt i.
bages på nederste rille ved 175 grader i 50 minutter.

Tips:

dejen kan godt være tynd men det gør ikke noget. er bedst dagen efter.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Chokoladekage



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (38 stemmer)

Opskriften er vist 22152 gange,
og udskrevet 466 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Annika  -  2015-05-12 21:21:23
Bruger den som dessertkage, bager den et par dage i forvejen wrapper den og stiller den i køleskabet. Serverer med rørt is, frisk frugt og hindbær croulis 😊 mums PS jeg smører formen med smeltet smør og kommer rasp i formen


anomym  -  2012-05-21 19:01:04
Det kage smager bare så godt, og jeg har opgradet den: jeg bager en ingrid sveske chokoladekage, og så skarer jeg den midt over, og lægger nuogatcremé indeni og klapper dem sammen igen, så putter jeg marcipanovertræk på og laver nougatcremékant og jordbær ovenpå kanten og så laver jeg en marcipanrose og marcipanblade, og så skriver man noget med chokoladesaus


  -  2011-04-29 17:11:08
er den stor nok til en bradepande?


  -  2011-03-08 11:10:12
SUPER lækker kage. Jeg kom nogle knuste Malthesers i bunden og på toppen af den. og kom ingen glasur på den. Det blev super godt. Og det giver et godt "knas" i kagen. Der er en del der har smagt den. Og den er SUPER god. Helt klart til et 10 tal :)


Sara  -  2011-02-19 15:01:46
Jeg er igang med at bage den :) jeg har tilsat lidt daim.. bare for at prøve det. nu må vi håbe den bliver god. :)


susann  -  2010-03-30 07:05:04
helt fantastisk, super god sammen med is


Farmor  -  2010-01-16 13:37:44
HUSK at formen smøres med smør og derefter drysses med rasp


Gyørgyi  -  2009-06-18 14:31:43
Bedste chokoladekage jeg nogen sind har bagt


Martin H  -  2008-03-01 16:06:47
Rigtig lækker, har kommet lidt hakket mørk marabou chokolade i også. har bagt den to gange :-)