Dådyrryggen skæres fri for hinder. Baconskiver lægges på tværs af ryggen. Brunes i ovn ca. 12 min. Ved 225 grader. fløde, salt og lidt kulør koges sammen og hældes ved. Det hele steger videre 50-60 min ved 160 grader. Kødtermometer skal vise 68 grader. Stegen skal hvile 10-15 min inden udskæring i 1/2 cm tykke, meget skrå skiver.
Saucen smages til med ribsgele, salt og peber, Serveres med hvide og brunede kartofler, ribsgele og salat Waldorff.
Tips:
Fileten skæres fri før den skæres i skiver.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(17 stemmer)
Opskriften er vist 36295 gange, og udskrevet 1649 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider