Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Krydret havtaske-gryderet

Krydret havtaske-gryderet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havtaske

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :





Ingredienser:
1 spsk.olivenolie
1 løg skåret i tynde skiver
1 spsk.namjai tom yum suppepasta eller rød thai karrypasta
450 g.kartofler skåret i 2 cm store stykker
400 g.hakket tomat på dåse i egen kraftig saft
6 dl.meget varm fiskefond
450 g.havtaske skåret i 2 cm store stykker
200 g.skyllet færdigtilberedt babyspinat
 


Opskrift:

Opvarm olien i en gryde og svits løget ved middel varme i 5 minutter til det er gyldent.
Tilsæt karrypasta og kartofler og lynsteg i 1 minut. Tilsæt tomater og den meget varme fond, krydr rigeligt med salt og frisk kværnet sort peber og læg låget delvist på. Bring gryden i kog, lad det derefter simre i 15 minutter eller til kartoflerne er netop møre.
Kom fisken i gryden og lad det atter simre i 5-10 minutter, eller til fisken er klar. tilsæt babyspinatblade og rør, til de er bløde.
Hæld fiskeretten i skåle og server straks med friskskorpet brød til.

Tips:

Per Portion: 160 kalorier, 3 g fedt, 18 g kulhydrater Forberedelse: 10 minutter Stege/kogetid: 30 minutter




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12693 gange,
og udskrevet 237 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu