Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rarbarbertærte med kanelis med honning

Rarbarbertærte med kanelis med honning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Is:
3 dl.piskefløde
3 dl.mælk
50 g.sukker
1 tsk.stødt kanel eller 2 kanelstænger
1-2 vaniljestænger
1 tsk.revet muskatnød
2 hele nelliker
7 æggeblommer
150-200 g.honning
 
 Tærte:
200 g.butterdejsplader
6 stilkerabarber
2 spsk.sukker
 


Opskrift:

Is:
Hæld fløde og 2 dl mælk op i en gryde. Tilsæt sukker, kanel, flækkede vaniljestænger, revet muskat og nelliker. Varm det langsomt op til lige under kogepunktet.

Pisk æggeblommer, resten af mælken og honning sammen. Tilsæt den varme flødeblanding under konstant piskning. Varm blandingen op, til den begynder at tykne. Hæld den igennem en sigte op i en skål og stil den på køl. Frys isen i en ismaskine, eller sæt den i fryseren og rør jævnligt rundt, så den ikke krystalliserer.

Tærte:
Forvarm ovnen til 200 grader. Rul dejen ud til ½ cm?s tykkelse. Skær en cirkel på cirka 20 cm i diameter og læg den på bagepapir på en bageplade. Skær rabarberstilkene ud i 1 mm tynde 6-8 cm lange diagonale skiver. Læg dem i et taglagt cirkelmønster på butterdejspladen. Drys med sukker. Læg et stykke bagepapir henover og endnu en bageplade ovenpå. Tryk forsigtigt til. Bag tærten i 25-30 minutter, eller til butterdejen er gylden og gennembagt, og rabarberne er møre. Tærten skal være helt flad. Skæres ud i fire dele og serveres med is.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6487 gange,
og udskrevet 72 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu