Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ovnstegt torsk

Ovnstegt torsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Hel Torsk

Højtid: Nytår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Ovnstegt torsk, billede 4 Ovnstegt torsk, billede 1 Ovnstegt torsk, billede 2 Ovnstegt torsk, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.stegetorsk
 salt
 
200 g.porre
300 g.gulerødder
100 g.rødløg
 salt
 peber
1 spsk.smør
9 dl.grønsagsbouillon
 
 Smørbolle:
25 g.smør
2 spsk.hvedemel
 
500 g.kartofler
 


Opskrift:

Skær porrerne i skiver, riv gulerødderne groft og finsnit løget.
Blancher grøntsagerne, og bland dem derefter med salt og peber, og læg dem i bunden af et ildfast fad.

Læg torsken i herpå og pensel den med smeltet smør og drys med salt.

Hæld vand eller grøntsagsbouillon i fadet så grøntsagerne lige er dækket.

Sæt fadet i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 30 minutter.

Fisken løftes over på et serveringsfad. Bouillonen sigtes fra i en gryde og jævnes med smørbolle, smag til med salt og peber og evt. sennepspulver.

Serveres med kartofler.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (29 stemmer)

Opskriften er vist 115306 gange,
og udskrevet 3637 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Sonja  -  2013-01-12 09:29:32
Skal lave retten for 3. gang. Alle er vilde med den. Idag vil jeg lave sennepssovs til,da den anden sovs fik en underlig farve.


  -  2012-12-30 22:03:44
Super lækker ret. Men ja lidt fløde giver det sidste pift. Vi skal have det nytårs aften. :-)


Lis Eilskov Jensen  -  2010-01-03 19:34:59
Mange tak for opskriften på torsk i ovn. Jeg nåede desværre ikke at prøve den nytårsaften, men den se rigtig spændende ud, og næste gang vi skal have torsk har jeg tænkt mig at prøve den opskrift.


Alvig  -  2008-01-22 10:18:48
Det er en meget dejlig ret


Birgit forsat  -  2007-09-05 19:38:14
men et ekstra pif,put lidt madlavningfløde i


Birgit  -  2007-09-05 19:35:18
det smagte pragtfuldt,