mellemlagret reven ost200 g. mellemlagret reven ost
Raspdrys: Raspdrys:
1
dl.
rasp1 dl. rasp
3
spsk.
margarine3 spsk. margarine
Opskrift:
Kog pastaen og hæld vandet fra.
Pil og hak løget,svits det gyldent i margarine.Tilsæt den kogte pasta,reven ost,mælk og salt til løget.
Bland det godt, og lad det koge ganske lidt så mælken opsuges. Pas på det ikke brænder på.
Smelt margarine til drys i en lille kasserolle(eller microovn)og tilsæt rasp.Rør rundt og lad det koge sammen.
Fordel raspdrysset over pastaen.
Tips:
Kan serveres feks. til stegte koteletter eller frikadeller.
Jeg laver det også indimellem til børnene når de synes den øvrige aftensmad er for meget "voksenmad"
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(10 stemmer)
Opskriften er vist 21752 gange, og udskrevet 251 gange.
Kommentarer
Nicklas - 2009-05-18 16:56:19 den her ostesauce er den perfekte. lige den jeg har ledt efter;) PS. du burde skrive hvor mange gram megarine der skulle i.
Hilsen Nicklas. PS. jeg elsker at bage. er nu 11 år. bager kager til min mors abejde. jeg er lidt stolt:):):)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider