Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Makronkage fra Bomhuset

Makronkage fra Bomhuset, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Makron

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : daytiger

Indsendt :


Makronkage fra Bomhuset, billede 4 Makronkage fra Bomhuset, billede 1 Makronkage fra Bomhuset, billede 2 Makronkage fra Bomhuset, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 Æggeblomme 1 æggeblomme ca 15 gram
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
4 Æggehvide 1 æggehvide ca 30 gram
500 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
20 Tvebakker 1 pose tvebakker vejer ca. 300 gram, og en enkelt tvebak vejer ca 10 gram.
Mandelessens
   


Opskrift:

Rør smør og sukker hvidt. Tilsæt æggeblommerne og til sidst melet iblandet bageulver. Bred dejen ud i en velsmurt bradepande.

Æggehviderne piskes meget stive og heri vendes forsigtigt flormelis og de knuste tvebakker. Smag massen til med mandelessens og bred denne "pynt" over dejen i bradepanden.

Bag kagen ved 175 grader (midt i ovnen) og beregn bagetiden til
3/4-1 time







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 54232 gange,
og udskrevet 918 gange.


Energi:
KJ total 28259 (6728 kcal)
KJ pr. Pers. 2354 (560 kcal)
Vægt ialt 1635 gram
Vægt pr. Pers. 136 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1728 KJ (411 kcal)
Protein 4.1 gram
Fedt 14.4 gram
Kulhydrat 66.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2013-09-09 10:08:56
Dej og pynt er meget fast i det, jeg brugte æg størelse m/l men måske 1-2 æg mere ville hjælpe.


  -  2010-08-22 13:51:06
rigtig god kage, men prøv at frys den først og tø op inden servering, dette gør den mere konfektaktig :-)


dmbc  -  2010-08-11 13:59:27
Jeg elsker den kage, bager altid dobbelt portion.


Solskin  -  2007-04-23 16:32:03
En meget bestant kage, men den smager helt sikkert godt. Også selvom mandeldråber er undladt i pynten.