Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kammusling med rabarber

Kammusling med rabarber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
12 store kammuslinger
3 stænglerrabarber
0.5 bdt.estragon
0.5 bdt.kørvel
2 små bananskalotteløg
24 spiselige blomster (mellemstørrelser)
4 faste tomater (til concassé)
40 g.sukker
1 spsk.god balsamico eddike
2 spsk.olivenolie
 Salt
 hvid peber
 


Opskrift:

Kammuslingerne ordnes og den lille muskel som sidder på siden af muslingen fjernes. Rabarberne skylles og skallen fjernes med en skarp kniv.

Rabarberne skæres i grove klodser og drysses med sukker. Derefter skal du give dem et lille opkog men kun kort, da de kan trække eftervarme i gryden.

Esdragon og kørvel skylles og plukkes i små buketter. Skalotteløg skæres i meget små tern.

Tomatconcassé:
Faste tomater gives et lille tværgående snit i toppen. Derefter kommes de kogende vand i 5 sek. og derefter op i isvand (meget vigtigt). Skallen fjernes og tomaten deles i kvarte. Huset fjernes og kernerne gemmes. Tomatkødet skæres i tynde både og derefter i tern.

Kammuslinger steges i olivenolie på en varm pande ca. 30 sek. på hver side, derefter lægges de i en skål og krydres med salt, peber og lidt olivenolie.

Rabarberkompotten tilsættes ca.10 kronblade estragon, lidt skalotteløg og anrettes i små øer på tallerkenen, kammusling ovenpå en kørvel blomst øverst.

Tomatconcassén krydres med salt, peber, de sidste skalotteløg, olivenolie og balsamicoeddike. Dette anrettes forsigtigt som en streg mellem muslingerne.

De spiselige blomster lægges tæt på kanten af tallerkenen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 10769 gange,
og udskrevet 171 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2010-08-12 22:02:16
du har i sandheden udviklet en rigtig flot ret, jeg ville helt sikkert lave den en dag. kan godt lide at du både arbejder med krydderurter, kammusling, grønsager og blomster. jeg er glad for at der er flere og flere som opfinder retter i den norlige natur kh Emil H.M