Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Peanut Butter og syltetøj french toast

Peanut Butter og syltetøj french toast, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Nødder - Peanuts

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :



Ingredienser:
2 æg
2 tsk.vanillie essens
4 skivertoast brød
 peanutbutter
 syltetøj (frit valg)
 smør til stegning
 ahornsirup
 
Opskrift:
Slå æggene ud i en lille skål, og pisk dem godt sammen. Tilsæt vanillie essens og bland igen.

Tag så brød skiverne, og smør på den ene syltetøj og på den anden peanut butter og læg dem så sammen. Dyb dem så i æggemassen, og kom den på panden og steg dem gyldne på begge sider i lidt smør.

Når de er færdige serveres de straks med ahornsirup til!

Tips:

Uhm, så er der virkeligt noget at stå op til om morgenen!


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på French toast

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (7 stemmer)

Opskriften er vist 10494 gange,
og udskrevet 118 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu