Cornflakes french toast

Cornflakes french toast, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Cornflakes

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :



Ingredienser:
2 dl.cornflakes
2 æg
1 dl.mælk
2 skivertoastbrød
2 spsk.fedtstof til stegning
 
 Ahornsirup
 
Opskrift:
Bland æg og mælk samme i en skål. Knus cornflakesene lidt og kom dem i en anden skål. Dyb så først de to skiver brød i æggeblandingen og derefter i cornflakesene. Steg dem så på panden i lidt fedtstof, til de er gylden brune.

Server med det samme med ahornsirup ovenpå.

Tips:

Istedet for cornlakes, kan du bruge alle andre slags morgenmads produkter du lige har stående. Kun fantasien sætter grænser. Velbekomme!


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14111 gange,
og udskrevet 161 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu