Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Chokolate Chunk Cookies

Chokolate Chunk Cookies, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SmåkagerRet : Småkager - American cookies

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :





Ingredienser:
150 g.mørk chokolade
150 g.smør
150 g.sukker
1 æg
200 g.hvedemel
2 spsk.vanillesukker
50 g.hele hasselnøddekerner
1 tsk.bagepulver
 


Opskrift:

Hak chokoladen groft. Pisk smør, sukker og æg sammen med en el-pisker. Bland mel, vanillesukker og bagepulver. Rør melblandingen i dejen og rør derefter de hele hasselnødderkerner og chokoladen i.
Rul dejen til ca. 18 kugler, tilsæt evt. lidt mere mel, hvis dejen er for klistret. Sæt kagerne på en bageplade med god afstand og bag dem i ca. 15 minutter ved 225 grader.



Tips:

Rigtig lækker fyldig småkage, god til en kop kaffe eller et glas iskoldt mælk!




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (116 stemmer)

Opskriften er vist 17625 gange,
og udskrevet 508 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Natalie og Maria  -  2011-11-29 15:13:15
Kagerne var bare det rene møg! Vi skulle bage dem til vores døtre, som havde fødselsdag... de blev kuld sorte af bare 5 min. i midten af ovnen. Dejen var meget smuldrende og hang ikke sammen. vi prøvede derefter med en ny potion - det endte med 10 store cookie boller. Dette er en opskrift jeg ikke vil benytte mig af mere. Dejen var for let... så chokoladen og nødderne lå i bunden.


hende  -  2011-05-29 14:41:54
min første bradepande er blevet helt kulsorte :( har nu skruet ned for ovnen. håber det går bedre med den anden bradepande


Zeppe  -  2011-03-27 21:57:04
Husk at trykke kagerne flade… for de smelter ikke selv flade. Så jeg har nu 12 småkageboller.


Anne  -  2009-08-19 16:17:16
Jeg bagte mine ved 200 grader i 12 minutter. De blev gode, men kunne måske godt bruge 1 minut mere. Hvis I bager dem sådan bliver de mere bløde end sprøde, hvilket jeg foretrækker. Kagerne er rigtig lækre :-)


René  -  2009-08-10 21:49:40
Efter 10 min ved 225 grader var mine småkager fuldstændig kul-sorte og ødelagt.. Og jeg lavede den endda større end anbefalede. 12 stk. frem for 18. Jeg må prøve opskriften igen i morgen, og denne gang 10 min ved 200 grader.


Julie  -  2009-05-25 13:46:55
15 min var for længe (i hvert fald i min ovn)


jeanettte  -  2008-07-23 08:10:27
jeg hakker ca. 2/3 af chokoladen fint, og hakker nødderne, så kan alle spise dem men jo super gode, har måtte dele opskriften med flere :D


Miq  -  2008-07-06 11:41:36
De her småkager er helt vildt lækre, bagte dem med en veninde. Men vi puttede lys chokolade i.