Nøddelagkage 03

Nøddelagkage 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : DN

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3 æg
175 g.sukker
50 g.kartoffelmel
50 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
50 g.hakkede valnøddekerner
 
 Nougatcreme:
2 æggeblommer past.
90 g.Nougat, blød
2.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Æg og sukker piskes skummende. Øvrige ingredienser tilsættes. Bages i smurt springform. 45 min. ved 175 grader. Når kagen er kold deles den i 3 bunde, lægges sammen og dækkes med nougatcreme.
æggeblommerne røres sammen med blød nougat. Piskefløden piskes til skum og blandes i.

Tips:

Det er også en mulighed at dele kagen i kun 2 bunde. Men den bliver helt klart mest lækker hvis den deles i 3.





karakterer:
Opskriften er vist 11602 gange,
og udskrevet 234 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-09-06 15:51:32
Hvis man hakker 50 g tørrede abrikoser sammen med nødderne, og tilsætter 2 spsk. lækker lynghoning til æg og sukker, samt river 10 g ingefær over nougatcremen, smager kagen friskere. En garanteret succes for hele familien! God fornøjelse. :D