Sommermedaljer med rabarber og flødeskum

Sommermedaljer med rabarber og flødeskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

KonditoriRet : Konditori - Medaljer

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Mørdej:
150 g.smør
3 dl.hvedemel
1.5 dl.sukker
1 æggeblomme
 
 Fyld:
500 g.rabarber
1.5 dl.sukker
1 stang vanille
5 dl.piskefløde
 
 Pynt:
 Glasur
 Tørrede rabarber eller friske jordbær
 
Opskrift:
Smuldr smør og mel sammen. Bland sukkeret i. Saml dejen med æggeblommen. Lad dejen hvile mindst et par timer i køleskab. Rul dejen tyndt ud og stik 24 lige store cirkler (ca. 6-7 i diameter). Bag kagerne i ovnen ved 200° i ca. 7 minutter.

Skær rabarberne i stave (ca. 5 cm.) og kom dem i et ildfast fad. Drys med sukker og kom vanillekorn plus resten af stangen ned til dem. Bag rabarberne ved 200° i ca. 10 minutter.

Pisk fløden til skum.

Tørrede rabarber:
Del rabarberne i 7 cm stykker, drys dem med sukker og lad dem trække 1 time. Læg rabarberne på en rist over en bagepapir beklædt bageplade. Bag dem i ca. 2 timer ved 100° med ovndøren lidt på klem.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 9173 gange,
og udskrevet 160 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu