Rabarber-marcipan kage

Rabarber-marcipan kage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
600 g.fint snittede rabarber
125 g.sukker
200 g.groft revet marcipan
1.5 spsk.kartoffelmel
 
Opskrift:
Fordel rabarberne i et smurt ovnfast fad. Bland sukker og kartoffelmel og drys det ud over rabarberne. Bag rabarberne i 10 min. ved 200 grader. Fordel marcipanen over de forbagte rabarber og bag kagen yderligere 8-10 min. til marcipanen bliver gylden.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 17756 gange,
og udskrevet 386 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

michaela  -  2009-07-13 17:09:34
ser godt ud, drufter lækker... og smager som en drøm. kanon ny begynder kage.