Ratauille

Ratauille, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : -

Oprindelsesland : Finland

FinlandIndsendt :



Ingredienser:
2 løg
1 dl.olivenolie
1 aubergin
2 peberfrugter
1 stor courgette
 salt
2-3 fedhvidløg
4 store tomater
 
Opskrift:
Skræl løget og hak det fint.

Varm olien op i en stor pande og kom løgternene ved. Lad dem koge i olien i godt 10 minutter, men de må ikke tage farve.

Aubergin, courgette og peberfrugt skylles og skæres i grove tern og hældes op til løgene.

Drys salt henover og lad det koge i 40 minutter. Rør forsigtigt i det med jævne mellemrum.

Tomaterne flås og skæres i grove tern som kommes i grøntsagsblandingen. Pres hvidløget ud over og lad det koge i yderligere et par minutter.

Inden servering hældes det overflødige olie fra.

Tips:

Server som tilbehør til for eksempel hamburgryg eller grillstegt kylling. Smager også godt koldt!


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 5649 gange,
og udskrevet 126 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu