Banankage med kokosmarengs II

Banankage med kokosmarengs II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
250 g.smør/margarine
250 g.sukker
4 æggeblommer
300 g.hvedemel
2.5 tsk.bagepulver
2 små eller 1 stor moset banan
1 tsk.fintrevet appelsinskal
0.5 tsk.vanillesukker
2 dl.mælk
 
 Kokosmarengs:
4 æggehvider
3 dl.sukker
2 dl.kokosmel
2 dl.abrikosmarmelade
 
Opskrift:
Rør smør og sukker sammen. Rør æggeblommer, appelsinskal, vanillesukker og banan i og derefter mel blandet med bagepulver. Til sidst røres mælken i. Dejen kommes i en lille bradepande 30 x35 cm. Bag kagen ca. 25 min. ved 175 ° på midterste ovnrille.

Pisk æggehviderne stive. Pisk lidt sukker i ad gangen og pisk til sej marengs. Vend kokosmelet i. Tag kagen ud af ovnen. Smør abrikosmarmelade over og fordel marengsen over. Bag kagen yderligere 30 - 35 min. ved 150° til den er let gylden.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8153 gange,
og udskrevet 162 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu