Chokoladeroulade med daimfyld

Chokoladeroulade med daimfyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet, uden dekoration.

Indsendt :

Ingredienser:
3 æg
150 g.sukker
50 g.hvedemel
0.5 dl.kakao
1 tsk.bagepulver
 
 Fyld:
100 g.smør
95 g.flormelis
1 æggeblomme
1 æggehvide
1 grofthakket dobbelt- Daim chokolade
 
 Pynt:
50 g.mørk chokolade
2 spsk.chokoladekrymmel
 
Opskrift:
Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Pisk mel, kakao og bagepulver i blandingen. Fordel dejen i et ensartet lag på en bageplade beklædt med bagepapir og bag den ved 250° i ca. 5 min - pas på, den ikke brænder på. Vend bunden ud på sukkerdrysset bage-eller pergamentpapir og træk det øverste papir af. Lad bunden afkøle under et fugtigt viskestykke.
Rør ingredienserne til fyldet sammen, fordél det på rouladebunden og rul den sammen. Læg rouladen i køleskab 1 - 2 timer. Dekorér med smeltet chokolade og drys med krymmel inden chokoladen smelter.


karakterer:
Opskriften er vist 14665 gange,
og udskrevet 357 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Rikke Baade  -  2008-05-18 16:36:15
God basisopskrift, men jeg syns fyldet smager for meget af smør. Måske kan man nøjes med 50 gr smør?