Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lækker forret med laks indbagt i butterdej

Lækker forret med laks indbagt i butterdej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : pia

Indsendt :

Lækker forret med laks indbagt i butterdej, billede 4 Lækker forret med laks indbagt i butterdej, billede 1 Lækker forret med laks indbagt i butterdej, billede 2 Lækker forret med laks indbagt i butterdej, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 gram Laksefilet uden skind Laksefilet portionsstykker vejer ca. 125 gram.
6 Butterdej, Plade 1 pakke butterdejsplader vejer 450 gram og indeholder 6 plader
200 gram Helbladet spinat, dybfrost
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Pensling:
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
200 gram Hummersuppe 1 pakning hummersuppe fra Royal Greenland indeholder 2 poser med 200 gram i hver
200 gram Rejer uden skal, kogte
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   


Opskrift:

Tø butterdejen op i ca 15-20 min så den kan rulles ud. tø spinat op. du deler laksen i 6 dele obs uden skind

rul 1 skive butterdej ud så det ca bliver 1/2 gang større en det er,læg 1 stk laks på tag lidt salt og peber på lakse. læg ca en stor spiseskefuld optøet spinat på tryk evt lidt vand ud af spinaten først

pak så det hele ind som en pakke med foldningerne i bunden så den ikke går op du kan evt lave en fisk eller et blad skåret ud i noget af butterdejen da 1 skive er lige lidt for meget

rør æg sammen til pensling og så er den klar til ovnen ca 30 min ved 180 grader C. alm. ovn på midterste rille.

Tø hummersuppen op hæld piskefløden i og varm op

pynt med rejer dild,og læg evt også nogle af rejerne i sovsen er fin til forret eller til påskebordet

Tips:

Det er en opskrift som vi bruger til påske hver år.

1 pakke hummersuppe på frost indeholder 2 poser med 200 gram i hver.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (12 stemmer)

Opskriften er vist 118822 gange,
og udskrevet 1739 gange.


Energi:
KJ total 16678 (3970 kcal)
KJ pr. Pers. 2779 (661 kcal)
Vægt ialt 1770 gram
Vægt pr. Pers. 295 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 942 KJ (224 kcal)
Protein 9.0 gram
Fedt 16.6 gram
Kulhydrat 10.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jesper  -  2016-12-31 12:56:02
Det er godt, der er gluten i butterdej.


Per  -  2012-12-07 15:25:51
Vi bagte ved 180 grader C alm. ovn, og her skulle den have godt 15 minutter ekstra. måske det skulle være 180 grader C varmluft?


  -  2012-08-03 17:21:56
Der er er gluten i butterdej


steffen  -  2010-03-20 08:52:15
skal laksen steges inden den kommmer ind i dejen


Trine  -  2008-02-14 10:31:00
HUSK MÆLK!!!