Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Indonesisk rejesuppe 02

Indonesisk rejesuppe 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Doris

Indsendt :





Ingredienser:
2 løg (hakkes)
2-3 fedhvidløg (hakkes fint)
3 spsk.karry (brændes af)
2 ds.hakkede tomater
2-3 bouillonterninger
 væden fra 2 dåser ferskner (eller 1 stor)
5 dl.fløde
2 ds.ferskner (skåret i tern)
250-300 g.rejer
 


Opskrift:

Løg og hvidløg svitses i gryde eller wok. Karry tilsættes og "brændes" af. De hakkede tomater, bouillonterningerne og væden fra fersknerne tilsættes og småkoger i 5-10 min.
Fløde, ferskenkød og rejer tilsættes og det hele småkoger i 5-10 min.

Serveres med flutes.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (10 stemmer)

Opskriften er vist 10397 gange,
og udskrevet 351 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2011-02-13 19:12:42
Begge dele kan bruges, og den ene er ikke mere korekt end den anden. Kan være der har været sparet på fløden i den anden?


karen  -  2011-02-11 14:30:42
jeg har været på jeres hjemmeside med indonesisk rejesuppe, og der er det hønsebouillon, men denne her opskrift er det kun bouillonterninger, hvad er det korrekte


  -  2007-12-30 10:08:40
Super lækker og supernem suppe


Helle  -  2007-11-11 12:26:21
Super lækker suppe