Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sarah Bernhardt kager 02

Sarah Bernhardt kager 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : mad-pigen

Indsendt :





Ingredienser:
2 dl.piskefløde
75 g.kogechokolade
30 makroner
150 g.smeltet overtrækschokolade
 


Opskrift:

Kog fløden op i en tykbundet gryde. Bræk kogechokoladen i mindre stykker og smelt i fløden. Kog blandingen ved svag varme og under omringen i 5 minutter. Lad cremen stå koldt så den stivner ca. 4 timer.

Pisk den derefter let op. Giv makronerne et let tryk så de bliver lidt fladere og smør derefter chokoladecremen på, så den danner en top. Stil kagerne koldt nogle timer. Pensl så kagerne med overtrækschokoladen, og stil igen koldt, gerne til næste dag, hvor de er klar til at spises!

Uhmm




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (9 stemmer)

Opskriften er vist 13320 gange,
og udskrevet 372 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Helle  -  2014-07-20 16:00:50
Smager fantastisk, nemt at lave


Mia  -  2010-02-10 12:27:46
Prøv at komme nougat i, istedet for chokolade. smager meget bedre.. og hvis man ikke vil have at overtrækschokoladen skal være så tyk kan man blande mad olie i, men for guds skyld ikke vand, så skeler chokoladen bare og kan ikke bruges.


hr. kok  -  2009-05-16 16:49:04
let at lave og smager himmelsk. Smager også godt med lidt revet appelsinskal i. Kan sagtens fryses ned og skal så blot tages ud ca. 2 timer før de skal spises.