Sarah Bernhardt kager 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt af : mad-pigen Indsendt : |
|
|
Kog fløden op i en tykbundet gryde. Bræk kogechokoladen i mindre stykker og smelt i fløden. Kog blandingen ved svag varme og under omringen i 5 minutter. Lad cremen stå koldt så den stivner ca. 4 timer.
Pisk den derefter let op. Giv makronerne et let tryk så de bliver lidt fladere og smør derefter chokoladecremen på, så den danner en top. Stil kagerne koldt nogle timer. Pensl så kagerne med overtrækschokoladen, og stil igen koldt, gerne til næste dag, hvor de er klar til at spises! Uhmm |
|
Opskriften er vist 15856 gange,
og udskrevet 424 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Helle - 2014-07-20 16:00:50 Smager fantastisk, nemt at lave Mia - 2010-02-10 12:27:46 Prøv at komme nougat i, istedet for chokolade. smager meget bedre.. og hvis man ikke vil have at overtrækschokoladen skal være så tyk kan man blande mad olie i, men for guds skyld ikke vand, så skeler chokoladen bare og kan ikke bruges. hr. kok - 2009-05-16 16:49:04 let at lave og smager himmelsk. Smager også godt med lidt revet appelsinskal i. Kan sagtens fryses ned og skal så blot tages ud ca. 2 timer før de skal spises. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne