Sarah Bernhardt kager 02

Sarah Bernhardt kager 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : mad-pigen

Indsendt :



Ingredienser:
2 dl.piskefløde
75 g.kogechokolade
30 makroner
150 g.smeltet overtrækschokolade
 
Opskrift:
Kog fløden op i en tykbundet gryde. Bræk kogechokoladen i mindre stykker og smelt i fløden. Kog blandingen ved svag varme og under omringen i 5 minutter. Lad cremen stå koldt så den stivner ca. 4 timer.

Pisk den derefter let op. Giv makronerne et let tryk så de bliver lidt fladere og smør derefter chokoladecremen på, så den danner en top. Stil kagerne koldt nogle timer. Pensl så kagerne med overtrækschokoladen, og stil igen koldt, gerne til næste dag, hvor de er klar til at spises!

Uhmm


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (9 stemmer)

Opskriften er vist 14284 gange,
og udskrevet 402 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Helle  -  2014-07-20 16:00:50
Smager fantastisk, nemt at lave

Mia  -  2010-02-10 12:27:46
Prøv at komme nougat i, istedet for chokolade. smager meget bedre.. og hvis man ikke vil have at overtrækschokoladen skal være så tyk kan man blande mad olie i, men for guds skyld ikke vand, så skeler chokoladen bare og kan ikke bruges.

hr. kok  -  2009-05-16 16:49:04
let at lave og smager himmelsk. Smager også godt med lidt revet appelsinskal i. Kan sagtens fryses ned og skal så blot tages ud ca. 2 timer før de skal spises.