Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vildtminestrone

Vildtminestrone, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rådyr - Rådyrben - Dyreben

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
3 kg.dyreben
1 lillehvidkål
5 gulerødder
5 piment
1 bladselleri
1 persillerod
4 porrer
3 løg
10 skiverrøget bacon
300 g.majs
125 g.smør
 flûtes
 salt
 peber
 paprika
 


Opskrift:

Dyrebenene krydres let med salt, peber og paprika og brunes i ovn. Imens rengøres og snittes grøntsagerne (hvidkål, gulerødder, piment, bladselleri, persillerod og porrer). Benene tages op.

Løgene skæres i mindre tern og brunes sammen med bacon i smørret. Tages op.

Ben, suppevisk og vand kommes i og koges ca. 45 min. Skummes.

Kom lidt groft salt i for at få suppen klar. Skum igen. Sigt suppen - der smages til og opvarmes med majs og serveres med flûtes.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 13542 gange,
og udskrevet 221 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu